A Docleré a NetLock

A Docler cégcsoport befektetésekkel foglalkozó tagja, a Docler Investments Kft. 2012 elején vásárolt többségi tulajdonrészt az első hazai minősített hitelesítés-szolgáltató vállalatban, a fennmaradó üzletrészre pedig vételi opciót szerzett, amelyet most érvényesített.

netlock2013. júliustól a cég egyik alapítója, Rózsahegyi Zsolt távozik az ügyvezetői posztról, melyet 1996 óta töltött be. Az ügyvezetői feladatokat a NetLocknál 2010 óta dolgozó Molnár Ferenc veszi át. A szinergiák erősítése érdekében az immáron 100%-os Docler cégcsoporttag, a NetLock Kft. a székhelyét is a Docler Irodaházba helyezi át.

A Docler továbbra is az innovációt, az internet és mobil-alapú megoldások fejlesztését valamint piaci bevezetését tartja szem előtt a NetLock-kal együttműködve. Ennek keretén belül az a cél, hogy a NetLock további hazai valamint nemzetközi partnerekkel alakítson ki együttműködést, bővítse üzleti portfólióját.

„Stratégiai együttműködésünk már több mint másfél éve tart a Docler cégcsoporttal. A tulajdonosváltást követően várhatóan egyre szorosabbra fűzzük a szálakat, azonban az önállóságunkat továbbra is megőrizzük, tevékenységi területünk, valamint az elektronikus szolgáltatási piacon tervezett növekedési célkitűzéseink nem változnak” – mondta el Molnár Ferenc, a NetLock Kft. új megbízott ügyvezető igazgatója.

Molnár Ferenc 2010 óta irányítja a CityPass intelligens kártyarendszer és egyéb NetLock termékek fejlesztését kutatás-fejlesztési osztályvezetőként. A NetLock Kft. új ügyvezetője programozó matematikusi és matematikatanári végzettséggel rendelkezik. Korábban a Bull Magyarországnál dolgozott rendszerintegrációs igazgatóként, azt megelőzően pedig a Freudenberg IT Hungary Kft-nél vezette a szoftverfejlesztési csapatot.