Banki titkosítás a Hörmann garázskapukhoz

2012. július elsejétől új korszak köszönt be a Hörmannál: az eddigi garázskapu- rendszereket a saját fejlesztésű BiSecur rádiós rendszerével szerelték fel. Az új, innovatív rendszer a meglévő megoldásoknál azért is biztonságosabb, mert egy az online banki szolgáltatások során is használt titkosítással kódolja a kéziadó rádiójelét.

Ma már egy garázskapu megvásárlásánál nem csak annak árát és praktikusságát veszik figyelembe a vásárlók, hanem a biztonságot és a megjelenést is a legfontosabb szempontok között tartják számon.
A Hörmann által 2012. július elsejével bevezetett új fejlesztésű, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a legnagyobb biztonság érzését nyújtja a vásárlóknak, mivel idegenek a rádióadó rádiós jelét nem tudják lemásolni, amelyet a bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által vizsgálata is tanúsít, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.
Az innovatív meghajtáshoz új, exkluzív formatervezésű kéziadó jár, amely magas fényű zongoralakk bevonatot kapott. A kéziadó 2011-ben Red Dot formatervezői díjat is kapott Németországban. A Hörmann mérnökei új jelátviteli rendszert építettek az adókba, így azok a zavaró rádióhullámokkal szemben érzéktelenebbek, így megbízhatóságuk az eddigi legjobb a hasonló termékek között.