EuroShell üzemanyagkártyák: így tankolhat olcsóbban

A FleetCor legújabb akciójában EuroShell üzemanyagkártyáért regisztrálhat, egyénre szabott kedvezményekkel.

A legnagyobb előnye EuroShell üzemanyagkártyának a kedvezményes tankolás mellet, hogy a továbbiakban nem kell készpénzfizetéssel bajlódnia a töltő állomásokon. Kedvezményes kártyájával Európában legalább 25 ezer elfogadóhelyen tankolhat, míg ugyanez Magyarországon közel 200 helyen érvényes. De például nem jár rosszul akkor sem ha sűrűn utazik Németországba, mivel csak Németországban közel 5 ezer elfogadóhelyen tankolhat EuroShell üzemanyagkártyájával.

Nem kell többet foglalkozni a pénzváltással sem rövid európai utjain, elég csak magával vinnie EuroShell üzemanyagkártyáját.

Alacsonyabb költségek

EuroShell üzemanyagkártya segítségével kedvezményes árakkal tankolhat  a Shell benzinkutaknál. Jelentős összeget spórolhat akár egy kisebb flotta kezelésénél is. Árakról és részletes kedvezményekről érdeklődjön a FleetCor hivatalos oldalán

Egyszerűbb könyvelés

EuroShell üzemanyagkártya használatával könyvelése is egyszerűbbé válhat. Ugyanis tankolási számlái külön sorokban jelennek meg, így azok könnyedén elszámolhatóak számviteli és adózási célokra egyaránt.