Könyvelés havi 15.000 forintért – vegye igénybe egy professzionális könyvelőiroda szolgáltatásait!

Széles Benedek adó- és pénzügyi szaküzemgazdász vagyok. Számviteli vállalkozási tevékenységemet 1990-ban kezdtem Budapesten. Három év adóhatósági revizori és egy év banki hitelezői kitérővel jelenleg egy 10 fős könyvelőirodát vezetek.

Miért érdemes minket választani?

Munkánk során mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink érdekeit, igyekszünk a számukra legjobb megoldásokat választani. E célból naprakészen követjük az adózással kapcsolatos jogszabályok változásait, figyelemmel kísérjük a napi pénzügyi eseményeket valamint a bérszámfejtés és TB ügyintézés jogi változásait..

Tudjuk, hogy ügyfeleink mit várnak tőlünk: pontos informálást, precíz munkát, alapos tájékoztatást a különféle lehetőségekről, gyors és minőségi ügyintézést, odafigyelést. Ezeknek az elvárásoknak irodánk igyekszik a legteljesebb mértékben megfelelni, hiszen ügyfeleink elégedettsége a munkánk egyik legfontosabb fokmérője. Könyvelés havi 15.000 forintért – vegye igénybe egy professzionális könyvelőiroda szolgáltatásait!

A versenyképes vállalkozásoknak naponta kell olyan döntéseket hozniuk, amelyeknek pénzügyi és legtöbbször adóvonzata is van. Könyvelőirodánk segít Önnek megalapozott döntéseket hozni. Időben értesítjük a változásokról, hogy elkerülhesse a veszélyeket, bírságokat, büntetéseket, és az Ön számára legkedvezőbb lehetőségekkel élhessen.

Könyvelőirodánk színvonalas működését a könyvelő szakértők megfelelő létszáma és az iroda informatikai infrastruktúrája is garantálja. Munkatársaink magas szintű szaktudással rendelkeznek, folyamatos továbbképzésük pedig biztosítéka annak, hogy ügyfeleink szakszerű választ kapjanak a kérdéseikre. Számítástechnikai eszközeink megfelelnek a kor igényeinek, ezáltal is igyekszünk gyorsabbá és pontosabbá tenni az ügyintézést, szükség esetén akár a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás bonyodalmaiban is segítünk eligazodni..

Vállalkozásunk könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik.